Skip to content

Veelgestelde vragen

Producten

Alle Smikkelplanken worden gemaakt van eikenhout. Soms fabriceren wij planken van een andere houtsoort, dit wordt dan duidelijk aangegeven in de productomschrijving van de plank.

Ja, de planken worden gemaakt uit FSC-gecertificeerd Europees eikenhout dat als restproduct overblijft bij de fabricage van meubels. Dit maakt de plank een duurzaam product.

Ja, de planken zijn handgemaakt en daardoor uniek.

Onze planken worden geproduceerd door medewerkers van een sociale werkvoorziening met een beperking tot de arbeidsmarkt. Met uw aankoop draagt u dus bij aan een inclusievere wereld.

Ja, de plank is voedselveilig en daardoor uitermate geschikt voor het serveren van eten.

Onderhoud

De plank kan na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt met een warme, vochtige doek. Door de plank regelmatig te behandelen met druivenpitolie, houdt u hem mooi en makkelijk te reinigen. Wij raden specifiek druivenpitolie aan, omdat deze de plank neutraal van smaak en geur houdt. Wij hebben de plank al eenmaal volledig behandeld voor u.

Nee, de plank is niet vaatwasser bestendig.

Bestellen

Dat kan op deze website in onze webshop. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Ja, dat is geen enkel probleem. Stuur in dat geval een e-mail naar info@de-smikkelplank.nl,
Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

In onze webshop staat uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor het graveren van
Smikkelplanken.

In het bestelproces kunt u kiezen voor een ander afleveradres, dan het factuuradres.

Ja, jouw bestelling wordt na goedkeuring van de betaling per e-mail bevestigd op het door jou opgegeven e-mailadres.

Ja, dat kan, maar alleen wanneer de plank niet gepersonaliseerd is!

Wij staan garant voor jouw privacy. Wij gebruiken alle door jou opgegeven informatie, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens, uitsluitend voor het verwerken van jouw bestellingen en voor het bijhouden van onze administratie. De informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden, zowel van commerciële als niet-commerciële aard, die niet direct gelinkt zijn aan De-Smikkelplank.nl, zonder dat daarvoor vooraf om jouw toestemming is gevraagd. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring. Klik dan hier.

Betaling

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief Btw, tenzij expliciet anders vermeld. Op de factuur is de betaalde Btw duidelijk gespecificeerd.

Je kunt betalen door middel van iDeal, Master Card, Visa en Bancontact.

Onze online betalingen worden verwerkt in de beveiligde betaalomgeving van Mollie.
Je wordt in simpele stappen door het betaalproces geleid.

Dit hangt van uw bank af, maar in de meeste gevallen wordt de betaling direct verwerkt.

De betaling van jouw aankoop gebeurt via betaalplatform Mollie. De veiligheid van de betaling is voor Mollie een voortdurende zorg. Een team van specialisten van Mollie zorgt daarom doorlopend voor een veilige en betrouwbare betaaldienst. Meer informatie vind je hier op de website van Mollie.

Ja, dat is geen enkel probleem. Stuur in dat geval een e-mail naar info@de-smikkelplank.nl,
Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.

Verzending

Jouw plank wordt in een stevige doos verzonden met de pakketdienst van PostNL. De bestelling wordt geleverd met een pakbon, factuur en onderhoudsadvies.

Bestellingen worden meestal binnen 2 à 3 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar andere landen kunnen één of twee werkdagen langer duren.

In de bestelbevestiging die wij naar jou e-mailen staat een Track & Trace code.
Deze kun je op de website van PostNL invullen samen met jouw postcode. Je krijgt dan onmiddellijk de bezorgstatus en het geplande bezorgmoment te zien.

Ja, wij bezorgen ook in België, Duitsland en de rest van E.U.

Voor verzending binnen Nederland en België betaal je geen verzendkosten!
Voor de verzending naar andere landen van de E.U. betaal je €12,95 per bestelling.

Op de pagina met verzendinformatie van PostNL vind je een overzicht van de maximale overkomstduur van uw pakket. De overkomstduur gaat in vanaf het moment dat je onze verzendbevestiging hebt ontvangen. Vertraging is echter altijd mogelijk. Als jouw bestelling na de maximale overkomstduur nog niet bezorgd is vernemen wij dat graag van jou per email: info@de-smikkelplank.nl

Retourneren

Indien je niet tevreden bent over de plank kan deze geruild of geretourneerd worden. Dit kan alleen wanneer de plank kan nog verpakt is in de ongeopende en verzegelde, originele verpakking. Dit vanwege hygiënische redenen, wij willen namelijk graag iedere klant een ongebruikte Smikkelplank kunnen leveren.

Aangekochte producten die je wilt ruilen of retourneren, kun je binnen 14 dagen na ontvangst, terug sturen naar De Smikkelplank.nl .Meld dit alsjeblieft per e-mail: info@-de-smikkelplank.nl onder vermelding van uw naam en adres, de besteldatum en het factuurnummer.

Wij raden je aan om de producten met verzendbewijs terug te sturen. De retour verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Indien je de plank op de hierboven aangegeven wijze hebt geretourneerd, betalen wij jou het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten!) binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Indien je na het lezen van de FAQ’s nog onbeantwoorde vragen hebt, stuur dan een e-mail met jou vraag of vragen naar info@de-smikkelplank.nl

Origineel cadeau nodig?