Skip to content

Smikkelplank

Een eyecatcher in elke huis

De Smikkelplank

Dit natuurproduct heeft een warme, chique uitstraling en kan gebruikt worden voor het stijlvol serveren van allerlei lekkernijen, tapas en andere maaltijden. Het rustieke eikenhout en de mooie vormgeving maakt de serveerplank tot een ware eyecatcher. Een plank die echt past bij het Bourgondisch tafelen in een gezellige sfeer.

Handgemaakt & duurzaam

Elke Smikkelplank wordt handgemaakt door een van de medewerkers van De Werkwijzer met wie wij een bijzondere relatie hebben. Deze sociale onderneming uit Oldenzaal maakt dagelijks professionele producten voor het bedrijfsleven. Voor De Smikkelplank wordt Twents eikenhout (FSC) gebruikt. Dit is puur resthout van de meubelindustrie. Super duurzaam dus. Lees meer over de makers.

Formaten

Wij maken serveerplanken in alle soorten: rond of rechthoekig, met of zonder handvat, met of zonder sapgeul. En in bijna elke gewenste maat. Een aantal kun je vinden in onze webshop. Zie je daar niet de borrelplank die je graag zou willen hebben, neem dan a.u.b. contact met ons op. Wij zorgen dan voor een aanbieding op maat!

Foodsafe natuurproduct

De Smikkelplank is foodsafe, daarmee voedselveilig en uitermate geschikt voor de horeca.

Onderhoud

De plank kan na gebruik eenvoudig worden schoongemaakt met een warme, vochtige doek. Door de plank regelmatig te behandelen met druivenpitolie, houd je hem mooi en makkelijk te reinigen. Wij raden specifiek druivenpitolie aan, omdat deze De Smikkelplank neutraal van smaak en geur houdt. Bij aflevering heeft De Smikkelplank al een eerste behandeling met druivenpitolie gehad. De plank is niet vaatwasser bestendig.

Origineel cadeau nodig?